boudas-gri-20cm1
boudas-gri-20cm-plai
boudas-gri-20cm-plati
boudas-gri-20cm-plati8
boudas-gri-20cm-profil

Βούδας γκρι ρητίνη ύψους 20cm, μήκος 15.5cm, πλάτος 10cm

Γίνετε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει το προϊόν αυτό

Διαθεσιμότητα: σε stock
Τιμή: 27,50 €
Ο καθιστός Βούδας σε στάση διαλογισμού συμβολίζει την γαλήνη σε έναν ταραχώδη κόσμο.
Description

Υπάρχει μία απορία σχετικά με το ποιός ή τι ήταν ο Βούδας. Η λέξη Βούδας σημαίνει “ο αφυπνισμένος”. Ο Βούδας είναι μία ιστορική φιγούρα του οποίου το όνομα ήταν Σινταχαρτα Γκοτάμα και που έγινε γνωστός για την εποχή του ως Βούδας οποίος όμως ήταν ένας κανονικός άνθρωπος με καμμία διεκδίκηση σε θεική υπόσταση. Γεννήθηκε περίπου το 566 π.Χ στο Νεπαλ ως πρίγκηπας της φυλής Σακύα. Ο Βούδας έμαθε ότι ο δρόμος προς την διαφώτιση είναι μέσω του διαλογισμού και η επιτευξή για με μία ήρεμη και σαφή κατάσταση ύπαρξης. Στο Ζεν Βουδισμό η πειθαρχία του διαλογισμού αποτελείται από δύο χαρακτηριστικά: η παύση (shi) και η παρατήρηση (kan).

Ο καθιστός Βούδας συμβολίζει την γαλήνη σε έναν ταραχώδη κόσμο με μια έκφραση ύστατης ηρεμίας. Αυτό το ομοίωμα είναι για ανθρώπους που αναζητούν ειρήνη και ήρεμία στην ζωή τους ή για αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους στον διαλογισμό. Οι άνθρωποι που επιλέγουν έναν Βούδα μπορούν να δημιουργήσουν αρμονία σε μια γωνιά του σπιτιού τους, όπου μπορούν να καθίσουν σε ηρεμία και να χαλαρώσουν.

 

Το γκρι συμβολίζει την νοημοσύνη, την αξιοπρέπεια και την πρακτικότητα. Το γκρι επειδή είναι από τα δύο άκρα άσπρο και μάυρο, είναι ένα εξαιρετικό χρώμα για την διακόσμηση του σπιτιού που συνδυάζεται με ισορροπια με όλα τα χρώματα της χρωματικής παλλέτας.

 

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας